Verzending & levering

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Dat is helaas niet mogelijk. Wij sturen je bestelling gemakkelijk op zodat het zo snel mogelijk bij je thuis is.

Wat zijn de bezorgkosten?

Nederland, België & Duitsland: €4,25. Gratis verzending vanaf €50

Leveren jullie ook in het weekend?

Yes, een levering kan ook plaatsvinden op zaterdag. Hiervoor is het wel belangrijk dat de bestelling is geplaatst op maandag voor 17:00 uur. NOTE: Wij zijn deels afhankelijk van PostNL, dus het kan zijn dat een levering soms iets vertraagd is. Mocht je echt haast hebben kan je ons altijd mailen via info@muddleclothing.com.

Wat is de levertijd?

De levertijd is gemiddeld 7 dagen. Dit omdat wij grotendeels van de productie zelf doen.

Mijn bestelling is vertraagd

Is je bestelling na 7 dagen nog steeds niet binnen? Stuur ons dan even een mailtje via info@muddleclothing.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Product informatie

Mijn product is beschadigd

Oei, dat is niet de bedoeling! Neem dan direct contact met ons op via info@muddleclothing.com. Stuur dan gelijk je ordernummer en eventuele foto mee, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Er ontbreekt een product in mijn bestelling

Wederom niet de bedoeling. Neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest.

Ik heb een verkeerd product ontvangen

Ook hiervoor geldt: neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest.

Het product ziet er anders uit op de website

De afbeeldingen afkomstig van de website zijn qua kleur vrijwel hetzelfde als in het echt. Mocht je hier toch twijfels over hebben? Stuur ons dan een mailtje.

Retourneren

Wat is jullie retourbeleid?

Ondanks wij de kans minimaal achten, bestaat er een reden dat u niet tevreden bent met uw online aankoop bij Muddle Clothing. Dan kunt u de bestelde items retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Dit is ons termijn waarin wij u de tijd geven om het artikel te bekijken, te beoordelen en te passen zoals je ook in een winkel doet. De kleding dient onbeschadigd en ongedragen te worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat, omdat u het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen wij u aansprakelijk stellen. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. De kosten voor een standaard pakket bij PostNL vanuit Nederland zijn vanaf €4,25 inclusief track & trace.

Hebben jullie mijn retour ontvangen?

Binnen 5 werkdagen is meestal jouw retourzending bij ons terecht. Zodra we dit ontvangen krijg je een automatische bevestiging per mail. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten. Terugstorten kan alleen naar hetzelfde bankadres als waarmee betaald is.

Ik heb een nieuw retourformulier nodig

Stuur een mailtje naar info@muddleclothing.com en vraag naar een nieuw formulier.

Kan ik een artikel ruilen?

Het is bij Muddle Clothing mogelijk om je kleding om te ruilen. Dit is alleen mogelijk wanneer je de verkeerde maat of kleur hebt besteld. Je kan dan het ongewenste item retourneren. Dit geldt alleen voor kledin die niet gedragen is en waar het kaartje nog bevestigd is aan het kledingstuk.

Bestellingen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Muddle Clothing hanteert de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, PayPal, Visa, MasterCard en Afterpay.

Ik heb het verkeerde adres ingevuld bij mijn bestelling

Neem dan direct contact met ons op via info@muddleclothing.com. Als het pakketje nog niet onderweg is kunnen we dit nog aanpassen. Hierna helaas niet meer.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Zodra je betaald hebt wordt alles automatisch doorgevoerd. Hierdoor zijn wijzigingen vaak niet mogelijk. Neem voor de zekerheid contact met ons op.

Kan ik een artikel ruilen?

Het is bij Muddle Clothing mogelijk om je kleding om te ruilen. Dit is alleen mogelijk wanneer je de verkeerde maat of kleur hebt besteld. Je kan dan het ongewenste item retourneren. Dit geldt alleen voor kleding die niet gedragen is en waar het kaartje nog bevestigd is aan het kledinstuk.

No products in the cart.